Lichtbakken2019-05-05T19:41:06+00:00

Lichtbakken

Door middel van onze lichtbakken wordt de attentiewaarde van uw bedrijf vergroot. Zowel overdag als ’s avonds. Wij leveren lichtbakken in vele soorten, maten, kleuren en uitvoeringen. U kunt kiezen voor een enkelzijdige of een dubbelzijdige lichtbak. De lichtbak kan verlicht worden met energiebesparende LED. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u aan ons een betrouwbare en deskundige partner heeft. Daarnaast leveren wij een perfecte kwaliteit en vriendelijke prijsstelling.

Rechthoekige of vierkante lichtbak

De naam zegt het al, deze lichtbakken zijn rechthoekig of vierkant. Omdat wij de gehele productie in huis hebben kan een lichtbak in elke gewenste maat geleverd worden. De lichtbakken die wij leveren worden altijd met LED verlichting opgeleverd. LED verlichting is beter voor het milieu maar ook voor de energie rekening!
Rechthoekige en vierkante lichtbakken kunnen op verschillende manieren op maat gemaakt worden. Enkelzijdig (de reclame wordt aan een kant verlicht) of dubbelzijdig (de reclame wordt aan twee kanten verlicht).

Ronde of ovale lichtbak

Afhankelijk van de huisstijl en het logo kies je uiteraard voor een bepaalde vorm van een lichtbak. In sommige gevallen kan bijvoorbeeld een beeldmerk van het bedrijf juist mooi uitkomen in een ronde lichtbak en val je goed op!
Ook een ronde of ovale lichtbak kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig op maat gemaakt worden. Enkelzijdig (de reclame wordt aan een kant verlicht) of dubbelzijdig (de reclame wordt aan twee kanten verlicht). Hierbij is het altijd van belang dat we samen naar de beste oplossingen en mogelijkheden kijken!

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van lichtbakken…

Persoonlijk advies nodig?

Bel ons via +31 412 – 250026
of stuur een mail naar info@3dletters.nl.

Waarom lichtbakken bestellen bij 3D Letters?

• Snel respons op uw aanvraag
• Persoonlijk advies
• Uit voorraad geleverd, snel in huis
• 5 dagen per week thuisbezorgd
• 2 jaar garantie op LED’s
• Scherpe prijzen

Offerte aanvragen