Reclamezuilen2019-05-05T12:19:19+00:00

Reclamezuilen

Wilt u uw bedrijf extra laten opvallen, het kan met onder andere een reclamezuil, een reclamezuil is de manier van buitenreclame om uw boodschap naar uw doelgroep te communiceren.  Hiermee wordt altijd rekening gehouden met het straatbeeld en de architectonische waarde van uw bedrijfspand.

De zuilen kunnen gemaakt worden uit acrylaat of polycarbonaat, hieruit kunt u kiezen. Alle reclamezuilen die wij leveren worden in onze eigen werkplaats geproduceerd. Hierdoor zit u nooit vast aan standaard maten en bent u ook aan vorm of uitstraling niet gebonden.

Het vervaardigen van een reclamezuil begint in de ontwerpstudio van 3D Letters. Hier worden uw wensen doorgenomen.  Aan de hand van voorbeelden en eventuele foto’s van de locatie wordt er een passend ontwerp bedacht.

De reclamezuil wordt op een vooraf gestorte betonvoet gemonteerd welke voldoende stevigheid biedt tegen weersinvloeden. De afwerking van de betonvoet gebeurt in overleg met u. In veel gevallen wordt er gekozen voor onderhoudsvriendelijke siergrind afwerking.

Verlichte zuil

U kunt ook kiezen voor verlichte reclamezuilen voor meer opvallendheid in het donker. De zuilen kunnen inwendig voorzien worden van LED verlichting. Ook is het mogelijk om een reclamezuil van buitenaf te verlichten. Dit kan door middel van diverse grondspots. Hierdoor is uw volledige zuil ook in het donker goed zichtbaar.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze reclamezuilen…

Persoonlijk advies nodig?

Bel ons via +31 412 – 250026
of stuur een mail naar info@3dletters.nl.

Waarom reclamezuilen bestellen bij 3D Letters?

• Snel respons op uw aanvraag
• Persoonlijk advies
• Uit voorraad geleverd, snel in huis
• 5 dagen per week thuisbezorgd
• 2 jaar garantie op LED’s
• Scherpe prijzen

Offerte aanvragen