Wie zijn wij?2018-12-27T13:42:07+00:00

Wie zijn wij?

3D Letters is een zelfstandige lettergroothandel en produceren letters en vormen in hoge kwaliteit en zorgen voor een perfecte afwerking.

Wij zetten ons in voor kwalitatief goede en betaalbare letters uitsluitend voor signmakers in de Benelux. Om dit te realiseren, gaan wij professioneel en resultaatgericht te werk om kwaliteit tegen een scherpe prijs in te kopen. Een deel van ruwe materialen (acrylaat, aluminium, RVS, etc.) wordt dan ingekocht in landen zoals Thailand, China, Zuid-Korea, Duitsland en Polen.

Onze letters worden los-, of geheel voorgemonteerd op aluminium frame geleverd t.b.v. gevel- of dakconstructie.

Het productietraject van freesletters en de finale assemblage van doosletters gebeurt geheel in eigen huis. Bij de finale assemblage werkzaamheden vinden de laatste kwaliteitscontroles en afwerkingen plaats zoals de inbouw van LED-verlichting in doosletters en voormontage op frames. Na assemblage worden de producten nauwkeurig getest op werking, waarna de setjes worden klaar gemaakt voor verzending.

Voor de LED-verlichting werken we nauw samen met een Europese led leverancier in Nederland.
Zij bieden 5 jaar garantie op de LED-verlichting, waarvan 2 jaar all inclusive. Dat wil zeggen dat eventuele storingen die binnen een garantietermijn van 2 jaar voorkomen, deze op locatie kosteloos wordt verholpen. Daar hoeft uw klant géén exta kosten voor te betalen. Hierdoor heeft u zeker een streepje voor op andere aanbieders.

3D Letters is en blijft een lettergroothandel voor de signmaker. Dat betekent dat wij geen eigen montagedienst hebben, maar werken nauw samen met gerenommeerde reclame-monteurs en specialisten. Indien u wilt, brengen wij u direct in contact met deze monteurs en kunt u de productie afstemmen op eventuele montage behoeftes. Ons netwerk van vakmensen beslaat geheel Nederland en delen van België.

Voor advies en/of aanvragen kunt u ons mailen of bellen. Wij staan u graag te woord.